Строителен наръчник

СТРОЙ ЛЕСНО!

Пътеводителят „СТРОЙ ЛЕСНО!“ ще ви преведе през целия строителен процес – от закупуването на парцел до нанасянето в завършената къща. Разгърнете страниците му, ако искате да знаете какво точно се случва на строителната площадка и да откриете ценни практически насоки и съвети за строеж на еднофамилна къща! По създаването на това издание е работила група от опитни експерти, поставила си за цел да Ви преведе през целия сложен процес на строителството на дом. Можете да се съветвате с нашия пътеводител по всяко време. Освен отговори на конкретни въпроси в него ще намерите речник, практически указания и полезни връзки, за да задълбочите познанията си по разгледаните теми.

ПОДРОБНА ПЛАН-СМЕТКА

Разберете колко ще Ви струва изграждането на двуетажна еднофамилна къща с дневна, трапезария и кухня на първото ниво и с три спални на второто. Подробната сметка на разходите е изготвена от експерти на „Стройексперт – СЕК“. Количествено-стойностната сметка е разделена на етапи - груб строеж, дограми, довършителни работи и инсталации, което Ви дава възможност да планирате средствата си и да възлагате изпълнението на различни строителни групи. Изданието „КОЛКО СТРУВА“ ще Ви бъде полезно и при разглеждането на оферти от строители за цялостно или поетапно изпълнение на сградата.

25 СТЪПКИ ДА ПОСТРОИШ МЕЧТАНАТА КЪЩА

Изданието представлява подробен наръчник, единствен по рода си в България, с информация за стъпките, които Ви предстоят при строеж на къща. От него ще получите практически съвети за избор и закупуване на подходящ терен за застрояване и съвети, свързани с проектирането на сградата. Основните административни процедури са представени в хронологичен ред, заедно с документите, необходими на всеки етап от строителството. Отделено е внимание и на подготовката на договори - правила, добри практики, рискове, както и на задълженията и отговорностите на участниците в строителния процес.

Последни публикации

избрани проекти

Авторски проект

на арх. В. Филипова
видео

Избрани видеа

статии

Как материалите за зидария влияят върху дълготрайността и комфорта на Вашия дом?

Всички искаме да построим дома си с минимални разходи, но и същевремен...